Forel Slaai met seisoen groente, beet, Clemengold nartjies en groen jalapeno slaai sous

Bedien 4 persone




Vir die Forel

400g Lig gerookte vars forel

50ml olyf olie

2 tlp Fyn koljander

2 tlp Fyn komyn

1 tlp Brand rissie vlokkies

1 knippie See sout


Vir die slaai sous

100ml Clemengold nartjie sap

50ml Rys asyn

25g Suiker

1 Knoffel huisie, geskil

2 cm stuk Gemmer, geskil

100ml olyf olie


Vir die Slaai

1 k Erfenis wortels, geblanseer

1 k Beet, gekook

1 k Clemengold nartjies, geskil en in wiele gesny

½ k Spruitkool (broccoli), geblanseer

½ k Aspersies, geblanseer

125g Bok-melk kaas

Jong slaai blare

Vars koljander blare

See sout

Swart peper



Metode:

In n mengbak, meng die fyn koljander, fyn komyn, rissie flokkies, olyf olie en see sout. Sny nou die Forel in 2 cm bree stukke en sit forel in die meng bak. Meng die forel sodat dit mooi bedek word met die marinade en sit eenkant. Maak n kleef werende pan warm en braai die forel baie vining aan beide kant tot bruin. Die Forel moet nie deur gaar wees nie.


Maak nou die slaai sous deur alle bestandele vir die slaai sous te verwerk in voedsel verwerker tot fyn.


Bedien die slaai op as volg:

1. Bedien die Forel op met die wortels, beet, clemengold nartjies, broccoli, aspersies, stukke bokmelk kaas

2. Bedruip slaai goed met die slaai sous

3. Meng die jong slaai blare en koljander blare met bietjie olyf olie

4. Sit blare bo op die slaai en sprinkel met sesam sade, sout en peper

50 views

072 653 9145 or 072 609 0805

Email Enquiries: info@pasch.co.za

For COVID-19 info please visit https://sacoronavirus.co.za/

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Pasch du Plooy. South Africa.